News - Nieuws - Nouvelles - Nachrichten 

 

CoMoveIT wins Henry van de Velde award 2023

(EN/NL) - Awards - 15/11/2022Over ons

Terugblik

De KU Leuven (België), opgericht in 1425, staat sinds 2016 op nummer 1 van de Reuters-lijst van Europa's meest innovatieve universiteiten in Europa. In 2017 opende KU Leuven Campus Brugge haar deuren met als doel de kloof tussen revalidatiewetenschappen en mechatronica te overbruggen met innovatief, grensverleggend onderzoek van hoge kwaliteit. 

CoMoveIT werd opgericht in 2021 als het eerste spin-off bedrijf van KU Leuven Campus Brugge gebaseerd op een sterke samenwerking van verschillende disciplines van academische expertise, industriële knowhow en ondernemerschap.

 

Vooruitblik

Vandaag werkt ons team dagelijks aan de missie om de best mogelijke persoonlijke mobiliteit te bereiken voor mensen waar technologie tot nu toe geen efficiënte en comfortabele oplossingen bracht. En CoMoveIT wil dit voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maken, gewoon omdat het nodig is, omdat het een mensenrecht is.

Om dit te bereiken werkt CoMoveIT samen met rolstoelverstrekkers voor verkoop, distributie en installatie, en verwelkomt therapeuten voor professionele training in functie van hun begeleiding van de CoMoveIT Smart-gebruikers.

CoMoveIT voldoet aan de nodige industriële standaarden en regelgeving zoals MDR 2017/745 om kwaliteit en veiligheid voor gebruikers en partners te garanderen.

 

 

Team 

Frederik Vervenne

Chief Executive Officer

 

Prof. Dr. Elegast Monbaliu

Chief Clinical Officer

 

Sotirios Gakopoulos

Chief Technical Officer

 

 

Michiel Van Der Bauwhede

Business Development Manager

 

Lieselot De Reyck

Junior Product Manager

 

Levi Rijsbrack

User Experience Specialist

 

CoMoveIT

Baron Ruzettelaan 5 / 1.1

8310 Assebroek (Bruges) - Belgium

 

      

Info@CoMoveIT.com

+32 477 880 175